feature image

Over Ton

Ton Kromwijk | Meubelmaker

Nadat ik een aantal jaren werkzaam was geweest bij diverse timmer-. Interieur- en standbouwbedrijven ben ik in 1987 voor me zelf begonnen en is Kromwijk Meubelmakerij gestart. Ik ben begonnen met het maken van grenen toogkasten en bedden met hout draaiwerk. Het maken ging goed maar de verkoop was minder omdat de ene wel knoesten wilde en de andere niet . Dus de oplossing was, maken wat de mensen nodig hebben en dit in de ruimte die beschikbaar is in huis of op kantoor.

 

Het is belangrijk hoe groot de ruimte is. Is er een grote ruimte dan mag deze kast, meubels in de ruimte aanwezig zijn. Bij een kleine ruimte mag het bijna bouwkundige uitstraling hebben, rustig maar wel functioneel. Dit geld voor kleding, boeken, apparatuur, vitrine kasten.

 

Kasten kamer scheidend is vaak ook een mooie oplossing en dan aan beide zijde kan gebruiken. Ook is veel aanpassingen aan uw bestaande inrichting te doen, kasten aanpassen, extra planken of laden. Dit geeft ook al een prima resultaat.

 

Ons team

Wij zijn een jong en enthousiast team zelf al zevenentwintig jaar in het vak. Graag gaat Ton de uitdaging aan om uw wensen om te zetten in een gegarandeerd goed, exclusief en praktisch bruikbare kasten. Onze meubels kunnen gemaakt worden in elke gewenste houtsoort bijvoorbeeld kersen, beuken, eiken, mdf en multiplex. Ook glas, rvs en natuursteen worden door ons verwerkt. Om van uw wens ons werk te maken moet er wel een goed klik zijn. Graag stellen we ons hierbij aan u voor en nodigen wij u uit om onze inspiratie box aan te vragen en wij brengen deze bij u.

our team